It-support med Rut-avdrag

 

Välkommen till Grönmobil, din partner för  support inom både mobila enheter och fast telefoni. Hos oss får du teknisk support i hemmet och telefonsupport av hög kvalitet, alltid med möjlighet till RUT-avdrag.

Vi vill att du ska kunna använda din telefon, surfplatta eller dator som en naturlig del av din vardag.

Våra erfarna tekniker är här för att underlätta din vardag och säkerställa att dina mobila enheter och fasta telefoner fungerar smidigt. Här är några av de tjänster som våra tekniker kan hjälpa dig med: Support för iPhone och Android: Oavsett om det är en ny eller befintlig enhet, är våra experter redo att ge dig support för att säkerställa optimal prestanda.

 

  • Genomgång och uppdatering av appar: Vi hjälper dig att granska och uppdatera dina appar, avinstallera de som inte behövs och optimera din enhet för bästa . 
  • Installation av BankID och Swish: Vi ser till att ditt BankID och Swish är korrekt installerade, vilket är nödvändigt vid byte av telefon.

                                      

 

  • Support för BankID-problem: Om du upplever problem med ditt BankID står våra tekniker redo att lösa dessa och säkerställa så allt är uppdaterat för dig.
  • Optimering av lagringsutrymme: Vi hjälper dig att optimera lagringsutrymmet på din telefon eller i molntjänster för att maximera dess kapacitet.
  • Säkerhetskopiering av enheter: Vi ser till att dina viktiga data är säkra genom att utföra regelbundna säkerhetskopieringar av din telefon eller surfplatta.
  • Dataöverföring vid byte av enhet: När du uppgraderar till en ny telefon hjälper vi dig med smidig överföring av information från den gamla enheten till den nya.

 

Med Grönmobil får du inte bara teknisk support, utan också en partner som förstår vikten av smidig kommunikation och mobilitet i dagens digitala värld. Kontakta oss för att få skräddarsydd support som passar just dina behov. Grönmobil - för en enklare och mer effektiv mobil lösning.

 

Kontakta oss så berättar vi mer eller bokar in ett möte.