Försäkringsärenden

Försäkringsärenden

Om du råkar ut för en skada på din mobiltelefon så kan vår verkstad hjälpa dig. Vi har möjlighet att reparerar de flesta märken och produkter och har du en nyare telefon där skadorna i normalfallet är lite dyrare att reparera kan vi hjälpa dig med kostnadsförslag och offert som underlag till ditt försäkringsbolag.

Önskar du hjälp med hela ditt ärende så kan vi bistå även med detta genom fullmakt.

Iphones och Samsungs är i dagsläget de vanligaste telefonerna på den Nordiska marknaden och där har vi så gott som alltid delar som krävs för alla reparationer i lager för att ditt försäkringsärende ska lösas så snabbt som möjligt eller med vändande post.

Vi har stor förståelse för att mobiltelefonen betyder mycket för dig och gör allt vi kan för att du ska få behålla din personliga information så som kontakter och bilder.

Går skadan inte att reparera eller att verkstadens bedömning är att skadan inte bör repareras kan vi hjälpa dig och ditt försäkringsbolag med ett skrottintyg.

Du kontaktar oss lättast i chatten eller på info@gronmobil.se.

 

Exempel på vanliga försäkringsbolag:

 

 

Vi hjälper dig gärna med ditt försäkringsärende för din mobiltelefon eller surplatta oavsett om din enhet har en enklare skada i form av en trasig display eller om enheten är totalskadad.

Kontakta oss lättast i chatten för inledande dialog så hjälper vi dig vidare med ditt ärende.