Hockey med hjärtat: Stöd Köping HC U16 i kampen mot cancer

Den 21 oktober 2023 är en viktig dag för både hockeyentusiaster och de som kämpar mot cancer. Det är då Köping HC U16 går in på isen för en match som inte bara handlar om att vinna, utan också om att göra en verklig skillnad. Denna match är en insamlingsaktivitet till förmån för cancerforskningen och ger oss alla en chans att stödja en otroligt viktig sak.

Cancer påverkar i princip var och en av oss på något sätt. Vi har familjemedlemmar, vänner eller bekanta som har kämpat mot denna sjukdom. Därför är det hjärtskärande att veta hur många som kämpar varje dag mot denna fruktansvärda sjukdom. Men vi kan alla vara en del av lösningen genom att stödja initiativ som Köping HC U16:s insamlingsmatch.

Matchen den 21 oktober kommer inte bara vara en kamp på isen utan också en kamp för livet. Spelarna kommer att ge sitt allt på planen, och tillsammans kan vi göra vår del genom att stötta deras insamlingsinsatser. Alla intäkter som genereras från matchen och relaterade evenemang kommer att gå till cancerforskning, och varje öre räknas.

Så, hur kan du vara en del av detta fantastiska initiativ? Först och främst, genom att komma och titta på matchen, du kommer inte bara att njuta av spänningen på isen, men du kommer också att vara med och stödja en god sak. Dessutom kan du bidra genom att köpa biljetter, merchandise eller delta i någon av de insamlingsaktiviteter som hålls i samband med matchen.

Låt oss alla samlas och göra skillnad. Låt oss visa vårt stöd för Köping HC U16 och deras engagemang för att bekämpa cancer. Tillsammans kan vi kämpa och förändra liv. Märk ditt kalender för den 21 oktober och gör en insats för att stötta denna viktiga kamp. Varje bidrag är ett steg närmare en framtid utan cancer. Samman är vi starka och tillsammans kan vi göra skillnad.

Så, vi ses på matchen, och tillsammans visar vi att hockey har ett stort hjärta.

Tillbaka till blogg