Gott nytt 2024!

Ett Strålande Gott Nytt År Till Våra Älskade Kunder!

Årets sista timmar närmar sig och vi på Grönmobil online och i butik vill ta tillfället i akt att önska er alla ett fantastiskt Gott Nytt År! Året som gått har varit fyllt av utmaningar och framgångar, och vi är otroligt tacksamma för att ni har varit med oss genom varje steg på den här resan.

Vi vill börja med att uttrycka vår tacksamhet till er, våra kunder. Ert stöd och förtroende har varit hjärtat i vår verksamhet. Under året har vi sålt fler begagnade telefoner än nya vilket vi tycker är en bra utveckling.

I slutet av 2023 har vi även börjat utföra it-tjänster i hemmet med rut-avdrag vilket är otroligt kul att vi fått så fin respons på.

Önskar du själv att din nästa telefon ska vara en grönmobil är du välkommen att kontakta oss. Ofta behöver vi inte mer än några dagar för att hitta en modell som passar dig.

Oftast kan vi hjälpa dig att sälja din gamla telefon om du önskar att även den får ett nytt liv hos någon annan.

Behöver du eller någon du känner hjälp med installation av skrivare, smart-tv eller hjälp med installation av bank-id eller andra digitala tjänster får du gärna kontakta eller tipsa om oss.

Ett Nytt År, Nya Möjligheter

Nu, när vi står på tröskeln till ett nytt år, känner vi en ökande spänning inför de möjligheter och utmaningar som det kommer att föra med sig. Vi är redo att fortsätta vårt åtagande att erbjuda er enastående produkter/tjänster och att överträffa era förväntningar.

Vi vill fortsätta vår resa med att stötta Bissen Brainwalk och Elastico som vi jobbat med lokalt i Köping under året.

Vi har haft några tuffa år ekonomiskt men försöker alltid med de medel vi har att vara med och stötta de lokala.

Tack för Er Loyalitet

Er lojalitet har varit vår största belöning. Vi ser fram emot att fortsätta bygga starka och meningsfulla relationer med er under det kommande året och långt därefter. Vår framgång är direkt kopplad till er och hur vi kan hjälpa er med era digitala och mobila tjänster.

Lokalt i Köping har vi funnit i över 10 år och har dagligen kunder vi återkopplar för att de finns möjlighet att omförhandla avtal på telefoni eller bredband. Vår ambition är att de alltid ska bli bättre och att vi ska kunna göra er nöjda.

 

 

Vi önskar er alla ett Gott Nytt År!

Med varma hälsningar, Team Grönmobil

Tillbaka till blogg